Parkering- og taxiløsning til lufthavn

Taxis on time

Kunde

Aalborg Lufthavn

Periode

2015-2023

Branche

Lufthavn

Løsning

Intro

Aalborg lufthavn er Danmarks 3. største lufthavn med 5000 parkeringspladser fordelt på 4 parkeringsområder til de ca. 2 mio. rejsende årligt, der rejser til og fra lufthavnen. Derfor er det yderst vigtigt, at der et godt flow i trafikken til og fra den travle og velbesøgte lufthavn.

Parkering- og taxiløsning til lufthavn

Udfordringen

Udfordringen i stort set alle lufthavne er at man ikke ved hvornår spidsbelastningerne indtræffer og derfor kan et system, der er baseret på prognoser gør en stor forskel i den daglige drift og medvirke til at alle besøgende får en god oplevelse.

Resultat

Parkering- og taxiløsning til lufthavn

Løsningen

Aalborg Lufthavn er tilfredse med deres parkering og taxi management løsninger, fordi de har fået netop de løsninger, der giver bonus for dem. Der er et godt flow i trafikken, overkapacitet af taxis undgås, forurenende bilkøer holdes til et minimum og kundetilfredsheden forsøges.

Baseret på dybdegående analyse, klarlægning af scenarier og forventningsafstemning i vores tætte dialog med Aalborg Lufthavnen lå konceptet klar.

Et koncept gearet til fremtidens tendenser, tilpasset specifikt til lufthavnens behov med øje for den nyeste teknologiske udvikling. Aalborgs løsning er cloudbaseret, hvilket giver store fordele i form af ingen server- eller it-drift, der sikrer høj stabilitet og driftssikkerhed.

Parkering

Aalborg Lufthavns parkeringsløsning er udviklet ud fra at det skal være så hurtig og nemt som muligt at parkere sin bil og betale, også efter endt parkering.

Selvbetjening
Det betyder, at der er skruet helt op for brugervenligheden på selvbetjeningsfunktionerne, som bevirker at parkanten hurtigt kan registrere sin bil, betale via et fleksibelt mix af betalingsmuligheder (bl.a. QR, app og web) og undgå unødig kø ved automat.

Faktisk kan parkanten betale hjemmefra efter endt parkering via efterfaktureringsløsningen, som er med til at sikre den hurtige ind/ud-tjekning samt høj tilfredshed. For lufthavnen betyder det lavere driftsomkostninger, reduktion af antal automater og "ude af drift"-episoder, hærværk m.m.

Prismoduler
Med discount og prismoduler kan man lave prisdifferentiering alt efter lokationen på p-pladsen, hvilket øger indtjeningen og samtidigt øger parkanttilfredsheden, fordi der kan spares penge på at holde lidt længere væk.

Taxi Management

Aalborg Lufthavns taxi-management system er baseret på en prognose - mere tekst er på vej

"Vi er fuldt ud tilfredse med samarbejdet – vi fik de mest optimale løsninger, fordi der fra starten var fokus på vores behov og ønsker. De er dygtige til at dykke ned i data og forstå deres kunders problemstillinger og ud fra det skabe de mest effektive løsninger.”

Kim Bermann, COO Aalborg Lufthavn Amba

Vil du høre mere om denne løsning?

Tak for din forespørgsel - vi kommer tilbage hurtigst muligt...
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vil I også have en DOPAGO løsning?

Parkering- og taxiløsning til lufthavn

Vi hjælper mange forskellige kundesegmenter allerede og der kommer hele tiden flere til. Fordi vores løsninger er skalerbare og kan tilpasses alverdens forskellige behov og ønsker, kan vi gøre en forskel ift. optimering, effektivisering og generelt skabe værdi for vores kunder i deres dagligdag.