Ekspertise, knowhow & dedikation

Succesen skabes igennem tæt dialog med kunden, grundig analyse og et innovativt team, som alle har et sikkert blik for fremtidens muligheder og tendenser.

Vores proces giver resultater

Vi har mange års erfaring i at levere teknisk avancerede løsninger, hvor integration mellem systemer fra forskellige leverandører typisk er en del af løsningen.  Vi er specialiserede i trafikstyring og procesoptimering til mange typer kundesegmenter og har en dyb viden og knowhow omkring hardware komponenter og udstyr. Denne ekspertise kombineret med omfattende viden om integration af systemer fra forskellige leverandører resulterer i unikke forretningsmuligheder for vores kunder.

Vi videreudvikler og designer vores løsninger i tæt samarbejde med kunden. Vi er typisk med hele vejen fra idé og udvikling til installation af det færdige produkt – og dernæst varetager vi også gerne driften.
Her et overblik over et typisk projektforløb:

1. Afklaring

Sammen med kunden sammensætter vi et team, der beskriver opgaven og spillereglerne for projektet.

Hvad er målet?
Hvad er budgettet?
Hvad er tidsrammen?

Efter vores første møde modtager man en opstartsrapport, hvor vi skitserer opgaven og projektforløbet.

2. Analyse

En grundig analyse af brugeradfærd og muligheder er altafgørende for en succesfuld løsning.

Vi dykker ned i datamaterialet og vurderer, hvilke af vores systemer der skal bringes i spil, så den samlede løsning matcher behovet bedst.

3. Udvikling

Vi udarbejder løsningen i tæt dialog med kunden.

Vi sonderer mulighederne og lægger stor vægt på, at løsningen er fremtidssikret, så fremtidige krav og behov nemt kan supporteres og tilpasses.

4. Implementering

Vi koordinerer opgaverne mellem de involverede parter og sørger for at udstyret bliver installeret.

I denne fase tester vi også løsningen og uddanner personalet i at bruge den, inden den bliver sat i drift. Vi holder økonomien i tæt snor og overholder de aftalte deadlines.

5. Dokumentation

Vi sørger for tekniske system- og protokolbeskrivelser, så dokumentationen er i orden.

Kunden modtager desuden vedligeholdelse-manualer på systemet og tilbud om en service- og supportaftale med tilkaldevagt på alle tider af døgnet.

Service, support og grønne værdier

Vi går meget op i, at alle vores løsninger er så grønne som muligt. Vi går op i bæredygtighed og langsigtede løsninger.
Vi vil gerne gøre op med overkapacitet, papirbrug og andet der ikke taler for en grøn løsning.
Alle vores løsninger inkluderer en serviceaftale, fordi stabil drift er en vigtig forudsætning for alle.

Vores mange løsninger er baseret på en kraftfuld og fleksibel hardwareplatform, der skaber det bedste miljø for fleksible softwareløsninger, der kan udvides og opgraderes, når behovene ændrer sig over tid.  Vores cloud-baserede systemer er udviklet ved hjælp af de nyeste industri-softwarestandarder indenfor server- og webudvikling.