Casestudier

Disse casestudier kaster lys over hvilke forbedringer vores TMS-system har bidraget med.
Vores Taxi Management System giver unikke fordele og funktioner, bl.a. fordi det er baseret på prognoser og automatisk beregnet behovet og booker taxierne herefter, så overkapacitet undgås mens ventetiden altid holdes på et minimum.  

Dopago YMS logo

Disse casestudier viser hvordan vores YMS-løsninger kan bruges - alle cases er individuelle, fordi alle behov og krav ikke er ens og derfor laver vi ikke standard løsninger.
Vores YMS-løsning er i drift i dag flere steder i verden, hvor systemet giver store fordele hver dag til både ejerne af anlæggene, de ansatte og de mange biler, der melder sin ankomst hver eneste dag.

Disse casestudier viser hvordan vores PMS-løsninger anvendes både alene og i sammenhæng med vores andre løsninger rigtig mange steder i både Danmark og Skandinavien.
Vores løsning til håndtering af parkering, trafikflow, registrering og betaling giver mulighed for funktioner, der optimerer, tiltrækker nye kundetyper og giver en problemfri parkeringsoplevelse.

Dopago FHS logo

Disse casestudier viser hvordan vores FHS-løsninger sørger for at trafikken flyder og kontrolleres ved færge- og havneanlæg.

No items found.

Vi stiller de rigtige spørgsmål

Så du får en løsning, der optimerer nu og her - og samtidigt er gearet til morgendagens tendenser.

  • Book et møde med os og få de rigtige svar