Yard Management system til centrallager

Cargo on track

Kunde

Axfood Stockholm, Sverige

Periode

Branche

Transport og logistik

Løsning

Intro

Logistikanlægget er perfekt egnet til moderne logistikoperationer med et stærkt fokus på miljøet, herunder BREEAM-certificering og solpaneler på anlæggets tag.

Ejendommen er 30 meter høj og har moderne specifikationer såsom høj automatisering og flere temperaturzoner

Yard Management system til centrallager

Udfordringen

Når så mange biler dagligt skal ind og ud af en central med forskellige ankomsttidspunkter for af- og pålæsning er det vigtigt, at det styrende yard management system har alle de nødvendige funktioner for at opnå et godt flow, overblik og mulighed for de ansatte at kunne planlægge så meget som muligt i forvejen.

Kommunikation og tildeling af de rigtige porte og pladser er afgørende for driften samt effektiviteten og når uforudsigelige hændelser opstår, er yard management systemets evne til at finde hurtige løsninger en afgørende faktor.

Resultat

Yard Management system til centrallager

Løsningen

Yard Management Systemet forbedrer effektiviteten, nøjagtigheden og sikkerheden af håndteringen af bilerne, der både ankommer og forlader området. Det medvirker også til en reduktion af omkostningerne, fejl og forsinkelserne, som kan opstå forårsaget af manuelle og papir-baserede metoder.

Denne løsning er integreret ind i et eksisterende booking og lager management system, som i forvejen var implementeret.

Yard Management Systemet anvender LPR (License Plate Recognition) og automater/app til indtjekning, så chaufføren via app'en kan informere lageret om f.eks. tidlig/sen ankomst.

Systemet har bl.a. disse funktioner: 

- Tracking og planlægning af lastbiler, der ankommer til og forlader området matchet op mod indkøbsordrerne

- Venteareal til bilerne som f.eks. i tilfælde af sen ankomst er blevet tildelt en ny port/plads

- Tildeling af port/parkeringsplads til hver lastbil baseret på tilgængelighed, godstype og bilens aflæsningsmetode (top, bag eller fra siden)

- Godsregistrering som f.eks.: mængde, vægt, stregkode og destination

Vil du høre mere om denne løsning?

Tak for din forespørgsel - vi kommer tilbage hurtigst muligt...
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vil I også have en DOPAGO løsning?

Yard Management system til centrallager

Vi hjælper mange forskellige kundesegmenter allerede og der kommer hele tiden flere til. Fordi vores løsninger er skalerbare og kan tilpasses alverdens forskellige behov og ønsker, kan vi gøre en forskel ift. optimering, effektivisering og generelt skabe værdi for vores kunder i deres dagligdag.