Offentlig parkering med 70.000 p-pladser

Park more cars

Kunde

Offentlig parkering

Periode

2018-2023

Branche

Offentligt parkering

Løsning

Intro

Offentligt parkeringsselskab med ansvar for trafikstyringen i Gøteborg. De råder over 54 p-områder, som i alt betyder over 70.000 p-pladser spredt ud over byen.

Offentlig parkering med 70.000 p-pladser

Udfordringen

Med ansvar for trafikstyring i Gøteborg og 70.000 p-pladser var der brug for en skalérbar løsning med mange funktioner og eget centralsystem. Med så mange parkanter hver dag, er det uundgåeligt at nye hændelser og scenarioer opstår over tiden, som betyder at hele systemet skal være yderst tilpasningsparat og modulært.

Resultat

Offentlig parkering med 70.000 p-pladser

Løsningen

Denne løsning har sit eget centralsystem, en app til slutbrugerne samt en masse hardware-udstyr til kontrol og trafikstyring, som bl.a. har gjort det langt hurtigere at finde en ledig plads, finde en ladestander til elbilen eller finde en plads til f.eks. kørestolsbrugere.

Efter at have dykket dybt ned i data og lavet dybdegående analyser gik starten på denne store løsning, som siden opstart i 2018 er blevet tilføjet stort set alle tænkelige scenarier for hændelser - både ift. softwaren og hardwaren.

• 3 anlæg med Single Space teknologi

• 29 anlæg med ANPR (Automatic Number-Plate Recognition)

• 13 anlæg med sløjfetælling i vejen (heraf 3 drevet af solcelleteknologi)

Det er altid nemt at diskutere tekniske løsninger og integrationer med jer, fordi jeres tekniske viden og knowhow er så dyb. Derfor er kvaliteten af løsningen altid i top klasse.

Pierre Kärrdin, Systemudvikler - Göteborg Stads Parkering

Vil du høre mere om denne løsning?

Tak for din forespørgsel - vi kommer tilbage hurtigst muligt...
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vil I også have en DOPAGO løsning?

Offentlig parkering med 70.000 p-pladser

Vi hjælper mange forskellige kundesegmenter allerede og der kommer hele tiden flere til. Fordi vores løsninger er skalerbare og kan tilpasses alverdens forskellige behov og ønsker, kan vi gøre en forskel ift. optimering, effektivisering og generelt skabe værdi for vores kunder i deres dagligdag.